Last van algen? Golden Pond Producten nu gratis geleverd vanaf 75 euro


SOS bij algproblemen – Onze Golden Pond Producten ter hulp!

Een vijver zonder algen, met gezonde vissen en planten is wat iedereen wil.  Waterwaarden zijn hier van groot belang: GH, KH (mineralen) en PH (zuurtegraad) zijn regelmatig te meten en indien nodig bij te sturen met onze Golden Pond producten.  

Gebruik ons volledig biologisch “Golden Algae” voor onmiddelijk resultaat, momenteel in België als enige door het FAVV erkend! Behandel daarnaast algen preventief met onze ”Golden Stable”, dit product bindt tevens zwevende vervuiling in uw vijver zodat deze vervolgens door uw filter kan worden opgevangen en verwijderd. Tijdens en na het verwijderen van algen uit de vijver is het essentieel om voldoende te beluchten. Algen produceren namelijk zuurstof, wanneer deze bron van zuurstof wegvalt kan er een zuurstoftekort ontstaan, met in het ergste geval vissterfte als gevolg. Een algenbestrijdingsproduct bestrijdt echter het symptoom, maar NIET de oorzaak ervan. Je zal daarom altijd moeten werken aan het behouden en/of verbeteren van de waterkwaliteit van je vijver …

Wij controleren uw waterkwaliteit gratis voor u. Kom langs of deponeer uw staal voor onze deur in de daarvoor voorziene box. Voeg bijgevoegd document toe met uw gegevens en wij doen uw analyse. Het gedetailleerd stappenplan bezorgen wij in uw mailbox. De producten kunnen desgewenst gratis geleverd worden in België vanaf 75 euro!

Golden Pond Products bestellen kan eenvoudig door een email te verzenden aan info@hofleverancier.be