Vijveronderhoud

Home » Vijveronderhoud

✔ Voor de vijverliefhebber

✔ Tuin- en vijverprojecten

✔ Gratis water analyse

Vijveronderhoud is erg belangrijk als u uw vijver in topconditie wilt houden. Hiervoor heeft u natuurlijk de juiste producten nodig. Gelukkig vindt u deze bij De Hofleverancier. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan topproducten aan die onmisbaar zijn voor het onderhoud van uw vijver. Bezoek onze winkel of ontdek het aanbod in onze webshop.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bel ons dan direct

Vijveronderhoud het hele jaar door

Een vijver in de tuin is natuurlijk prachtig, maar het is wel belangrijk dat u goed voor uw vijver zorgt. Een vijver is eeEen vijver in de tuin is natuurlijk prachtig, maar het is wel belangrijk dat u goed voor uw vijver zorgt. Een vijver is een levendige biotoop die zowel in de lente, zomer, herfst als in de winter het nodige onderhoud vereist. Dit geldt ook voor zwemvijvers en siervijvers die u kunt aanleggen. U moet de waterplanten tijdig verzorgen en de gezondheid van de vissen nauw in het oog houden. Ook de filter en de pomp moeten regelmatig schoongemaakt worden. Doet u dit niet? Dan verstoort dit het natuurlijk evenwicht van uw vijver. U kunt steeds contact met ons opnemen als u nood heeft aan professioneel vijveradvies. Onze vijverexperts beschikken over jarenlange ervaring en vertellen u graag meer over het juiste vijveronderhoud.

Bestel kwaliteitsvolle producten voor uw vijveronderhoud

Bent u nog op zoek naar kwaliteitsvolle producten voor uw vijveronderhoud? Breng dan een bezoek aan onze winkel of bestel vandaag nog via de webshop. In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker wat u nodig heeft om uw vijver proper te houden. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel dan naar 03-665.14.62 of stuur een e-mail naar info@hofleverancier.be. Wij staan voor u klaar met advies op maat.

Neem contact op